De Hofkamers

email : info@dehofkamers.be

Ons team

Els en Daniël streven samen met een jong en dynamisch team  naar een familiale en persoonlijke aanpak, zodat gasten zich snel thuis kunnen voelen en zonder zorgen tijd kunnen spenderen in het mooie Oostende. 
Bij ons is een kamer boeken niet overnachten, maar logeren in Oostende.

Daarnaast proberen ze het hotel voortdurend naar een hoger niveau te tillen. Begin 2017 werd de lift onder handen genomen en worden er steeds nieuwe plannen gemaakt om de indeling en inrichting van de kamers te optimaliseren.

Feedback en vragen van gasten worden met veel plezier omgezet in nieuwe diensten. Een kamer romantisch inrichten voor een huwelijksaanzoek? Een glutenvrij ontbijt? Een mooi boeket bloemen op de kamer? Een taxi regelen? Niets is hen teveel! Logeren in een hotel aan zee met véél mogelijkheden?
Dat is de Hofkamers in Oostende!

Het hotel houdt ook haar ecologische voetafdruk in het oog. Omdat er een constante natuurlijke en gezonde verluchting is, werd er geopteerd om geen airco te installeren, wel ventilators.  Gasten die hun handdoeken willen hergebruiken om zo het milieu minder te belasten zien ze graag komen. Dit zijn maar enkele voorbeelden van denken aan het milieu én de toekomst.